Rik van Woesik nieuwe voorzitter VVC-Vught

Tijdens de Algemene Ledenvergadering is Rik van Woesik (24) unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter van de Vughtse Volleybal Combinatie (VVC). Na 16 jaar lidmaatschap en een hele jeugd doorgebracht op de velden van VVC, heeft de nieuwe voorzitter enorme toewijding om zich bestuurlijk in te zetten voor zijn club.

“Als kind van de club voel ik me vereerd en vastberaden om onze geliefde club naar nieuwe hoogten te brengen”, zegt de kersverse voorzitter. “Mijn doel is om het enorme plezier dat ik als jonge speler heb ervaren, door te geven aan de volgende generatie. Door te investeren in onze jeugd en de organisatie van activiteiten voor alle leden, streven we naar een club die bruist van leven en waar iedereen de VVC-spirit voelt. Ik wil dat VVC weer straalt binnen onze regio en een bron van trots is voor alle mensen die hart hebben voor onze vereniging.”

Nieuwe uitdagingen
Ondanks de successen uit het verleden beseft Van Woesik dat de club nieuwe uitdagingen tegemoet gaat. “We kunnen misschien niet altijd teren op vroegere glorie, maar we kunnen wel werken aan een toekomst waarin iedereen die VVC een warm hart toedraagt, trots kan zijn op onze prachtige vereniging. De deur van mijn kantoor staat open voor alle ideeën en suggesties, zowel van binnen als buiten de club.”

Dringende oproep voor extra vrijwilligers!
Hoewel VVC een bruisende vereniging is met een toegewijd team van vrijwilligers, doet het bestuur een dringende oproep voor extra ondersteuning. Van Woesik: “We hebben meer handen nodig om ons werk lichter te maken.” De club zoekt dringend naar een nieuwe penningmeester, trainers en commissieleden om het hart van de vereniging te versterken. “Onze vereniging kan niet floreren zonder de inzet van vrijwilligers. We roepen iedereen op die VVC een warm hart toedraagt om op te staan en iets te doen voor onze prachtige club!” Geïnteresseerden kunnen zich melden via voorzitter@vvc-vught.nl.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …