Van links naar rechts: Alfons Goossens, voorzitter commissie Kangoeroeloop, Rob Gielens, Algemeen Directeur Riemersma Leasing en Rien van Haperen, voorzitter Vughtse Sportclub Prins Hendrik.

Riemersma Leasing verlengt partnership met de Kangoeroeloop

Op 14 februari verlengden Riemersma Leasing en de Vughtse sportclub Prins Hendrik hun samenwerking voor de organisatie van de Riemersma Leasing Kangoeroeloop. Na al zeven jaar partner te zijn van dit jaarlijkse loopevenement op tweede kerstdag, wordt de samenwerking voor drie jaar voortgezet. Titelsponsor Riemersma Leasing en Prins Hendrik gaan nu samen op weg naar de 50e editie van dit recreatieve loopevenement op tweede kerstdag in 2021.

Algemeen directeur Rob Gielens toonde zich verheugd over het voortzetten van de samenwerking. “Het is een laagdrempelig evenement in een ontspannen sfeer dat al jaren bekendstaat om zijn positieve uitstraling en daar werken we graag aan mee. Ook omdat de organisatie in de aanloop naar dit evenement onze medewerkers en relaties een aantal hardloopclinics met ervaren trainers aanbiedt”, zo memoreerde Rob Gielens bij het verlengen van de overeenkomst.

Ook voorzitter Rien van Haperen van de Vughtse sportclub Prins Hendrik is ingenomen met het voortzetten van het partnership met Riemersma Leasing. “De Kangoeroeloop staat al 47 jaar bij veel lopers en wandelaars op het kerstmenu. Ontspanning, plezier en een ongedwongen sfeer staan daarbij voorop. En met Riemersma Leasing gaan we graag op weg naar de 50e editie”, zegt Rien van Haperen, die zich met een hecht team onder leiding van kartrekker Alfons Goossens gesteund weet door een stabiele organisatie.

Kijk ook bij

Lezing ‘Portretten uit de Bourgondische en Habsburgse tijd’

Op 8 februari geeft Joyce Tritschler-van Os een lezing in DePetrus over portretten uit de …