Reünie Pierson College op 25 juni 2022

Het ds. Pierson College organiseert een reünie voor alle oud-leerlingen en (oud-)medewerkers. De reünie vindt plaats op zaterdag 25 juni 2022 aan de Geraert ter Borchstraat 1 te ‘s-Hertogenbosch. De aanleiding voor de reünie is het 100-jarig bestaan van de school.

Op 1 september 2021 bestond het ds. Pierson College precies 100 jaar. Dat wordt gevierd met een jaar lang feestelijke activiteiten voor de huidige leerlingen en medewerkers. Voor de oud-leerlingen en (oud-)medewerkers wordt een grote reünie georganiseerd. De reünie is de uitgelezen kans voor alle oud-leerlingen en -docenten om bij te praten en herinneringen op te halen. Er is een leuk programma samengesteld met onder andere lessen van oud-docenten, verschillende barretjes, een warm buffet, een dj en misschien komt er zelfs een schoolband!

Bent u oud-leerling of -docent en wilt u deze reünie bijwonen? U bent van harte welkom! Voor meer informatie en de kaartverkoop kijkt u op www.pierson100.nl.

Kijk ook bij

Cursus Sterrenkunde in Den Bosch

Galaxis, de afdeling ‘s-Hertogenbosch van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Weer- en Sterrenkunde (KNVWS), verzorgt …