Reünie Koninklijke Harmonie ’s-Hertogenbosch 125 jaar

De Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch bestaat dit jaar 125 jaar en dat viert zij graag met zoveel mogelijk leden, oud- en ereleden, gastmuzikanten en relaties uit het heden en het verleden met een grootse reünie.

Deze reünie vindt plaats op vrijdagavond 13 september in De Kentering in Rosmalen. Deelname is gratis, maar in verband met de organisatie en catering is aanmelden via de website www.koninklijke-harmonie.nl noodzakelijk. Het belooft een enerverende en wervelende avond te worden met een afwisselend programma.

Om alvast in de stemming te komen en zoveel mogelijk oud-leden te bereiken, heeft de harmonie de Facebookpagina ReunieKHH aangemaakt. Het historisch beeldmateriaal roept veel mooie herinneringen op onder de volgers en zorgt ervoor dat oude banden weer worden aangehaald.

Kortom, er staat een uniek moment op stapel dat niet gemist mag worden! De vereniging roept dan ook iedereen met herinneringen aan een tijd bij ‘De Koninklijke’ op om zich aan te melden én om anderen op deze grootse reünie te wijzen.

Kijk ook bij

2,4 kilometer dijken opgehoogd langs Essche Stroom

Om te zorgen dat Esschenaren ook in de toekomst droge voeten houden, heeft Waterschap De …