Home / Algemeen / Reünie: 50 jaar turnen bij Ravenschot
Patisserie De Rouw

Reünie: 50 jaar turnen bij Ravenschot

Heb jij vroeger ook geturnd of gegymd bij Stichting Ravenschot? Schrijf je dan in voor de feestelijke reünie en kom gezellig bijkletsen en terugblikken onder het genot van een kopje koffie en een borrel. Iedereen die zich betrokken voelt bij ‘50 jaar Ravenschot’ is welkom op zaterdag 8 december, van 15.00 tot 18.00 uur in Sportcafé ‘Bennie’s’ in Sporthal Theereheide in Sint-Michielsgestel.

Ravenschot was en is een begrip in de gemeente Sint-Michielsgestel. In 1968 is Ravenschot opgericht. Het logo en de naam zijn inmiddels veranderd en in een modern jasje gestoken en onder leiding van de huidige voorzitter werd Stichting Turnsport Ravenschot in 2008 omgedoopt tot Stichting Gym & Dans Ravenschot. De geel/zwarte clubkleuren zijn natuurlijk altijd gebleven. Na 50 jaar is de vereniging nog steeds erg actief. Er wordt volop geturnd en deze lessen worden op woensdag en zaterdag verzorgd door enthousiaste turnjuffen en hulpjuffen. Op dit moment zijn er 4 turngroepen en een damesgymgroep op de maandagavond met verschillende dames die al 40 jaar lid zijn van Ravenschot. Ook zie je de club, net als vroeger, heel vaak turnen, dansen en bewegen door het dorp tijdens verschillende feestelijke evenementen.

Een werkgroep bestaande uit oud-turnsters, -trainsters en -kaderleden van Ravenschot zijn al maanden bezig om er een leuke, gezellige en ontspannen middag van te maken. Lijkt het jou leuk om je oude turnvriendinnen en leidsters weer eens te zien, schrijf je dan snel in voor deze reünie. Inschrijven kan via Ravenschot50jaar@hotmail.com.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Samenwerkingsovereenkomst Robert Coppes Stichting en Reinier van Arkel

‘Kwaliteitsimpuls voor goede zorg aan mensen met een visuele beperking en psychiatrische problemen’ Afgelopen week …