Restjes wol voor breiproject in De Rode Rik

Vrijwilligers en vaste bezoekers van De Rode Rik breien met veel liefde warme sjaals, mutsen en truitjes voor mensen in Oekraïne. Mocht u nog restjes breiwol over hebben?

Enkele vrijwilligers en bezoekers van De Rode Rik wilden na het uitbreken van de oorlog in Oekraïne iets doen voor de mannen, vrouwen en kinderen daar, die lijden onder het oorlogsgeweld. Het hield hen bezig en direct werd gestart met het breien van warme sjaals, truien, mutsjes en sokken. “Hartverwarmend”, zegt Arno van der Lee, beheerder van De Rode Rik. “Nu raakt de wol bijna op en daarom zijn we op zoek naar breiwol.” Hebt u nog (restjes) wol over? U kunt deze van dinsdag tot en met vrijdagochtend afgeven bij De Rode Rik vanaf 09.30 uur. U kunt ook mailen naar info@roderik2.nl om een tijdstip af te stemmen waarop u de spullen komt afgeven. Arno: “Het is fijn als we elkaar zo kunnen helpen, dankjewel alvast!”

Contact
Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Arno van der Lee, beheerder van De Rode Rik, via telefoonnummer 06-51747525 of mail naar info@roderik2.nl.

Kijk ook bij

Kerstconcerten Kerstkoor Boxtel

De Vereniging Kerstkoor Boxtel zal dit jaar twee kerstconcerten verzorgen. U bent van harte welkom …