Home / Algemeen / RepairCafé Vught open op zaterdag 23 februari
Patisserie De Rouw

RepairCafé Vught open op zaterdag 23 februari

RepairCafé Vught is open op zaterdag 23 februari van 11.00 tot 15.00 uur in de Stenen Hut, locatie Weverij, Watertorenlaan 13-19 op park Voorburg. Dit is midden op het terrein van Voorburg; vanaf de ingang van het zorgpark bij de rotonde aan de Laagstraat is met bewegwijzering aangegeven waar het RepairCafé te vinden is.

Hebt u nog reparaties liggen? U kunt bij de vrijwilligers van het RepairCafé terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, kleding/textiel, fietsen, computers, leer, perzische tapijtjes en tuingereedschap. De reparaties worden gratis gedaan door handige vrijwilligers. Een bijdrage is altijd welkom.

Vrijwilligers
Nieuwe vrijwilligers voor het RepairCafé zijn ook altijd welkom. Er is nu vooral behoefte aan mensen die handig zijn met naald en draad of naaimachine. Het werk van het RepairCafé is goed voor het milieu, doordat er minder wordt weggegooid. Terwijl de vrijwilliger met de reparatie bezig is, kijken de klanten mee en wordt er een praatje gemaakt. Het is leerzaam en gezellig. Vorige maand werden er ruim 70 reparaties verricht, het grootste aantal sinds de oprichting 5 jaar geleden.

Kledingwinkel Hebbes
Ook de tweedehandskledingwinkel Hebbes is open. De winkel is ruim van opzet en heeft veel mooie kleding te koop voor een klein prijsje. Loop er gerust even binnen. U kunt ook kleding afgeven die dan weer verkocht kan worden. Voor meer info: Facebook.com/repaircafevught, www.repaircafevught.nl, telefoon 073-6585912.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

‘Bevrijdingsetalage’ van Patisserie de Rouw

Weinig winkeliers in het centrum van Vught hebben tot nu toe gehoor gegeven aan de …