Repair Café Vught open zaterdag 4 februari

Zaterdag 4 februari is het Vughtse Repair Café open van 10.30 tot 15.00 uur in de Stenen Hut. Het adres is de Weverij, Watertorenlaan 13-19 op park Voorburg in Vught. Dit is midden op het zorgpark; vanaf de ingang bij de rotonde aan de Laagstraat is met bewegwijzering aangegeven waar het Repair Café te vinden is. Na 14.30 uur worden geen nieuwe reparaties meer aangenomen. Iedereen is welkom.

Hebt u nog reparaties liggen? U kunt elke eerste zaterdag van de maand terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, kleding, textiel, fietsen en tuingereedschap. De reparaties worden gratis gedaan door handige vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage is natuurlijk altijd welkom. Dus hebt u een zoom die gerepareerd moet worden, een stekker die vervangen moet worden of een mixer die kapot is, dan kunt u bij het Repair Café terecht.

Goedkoop en gezellig
Het werk van het Repair Café is goed voor het milieu doordat er minder wordt weggegooid en is voordelig voor de portemonnee. Terwijl de vrijwilligers met de reparatie bezig zijn, kijken de klanten mee en wordt een praatje gemaakt. Het is leerzaam en gezellig. Ongeveer 70% van de aangeboden reparaties kan worden gemaakt.

Kledingwinkel Hebbes open
In de tweedehandskledingwinkel Hebbes in de Stenen Hut is veel mooie kleding te koop voor een klein prijsje. U kunt ook kleding afgeven die dan weer verkocht kan worden. Loop er gerust even binnen. Voor meer informatie: Facebook.com/repaircafevught, www.repaircafevught.nl, 073-6585912.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …