Repair Café Vught op zaterdag 29 juni

Het Repair Café Vught is weer open op zaterdag 29 juni van 11.00 tot 15.00 uur in de Stenen Hut, locatie Weverij, Watertorenlaan 13-19 op park Voorburg in Vught. Dit is midden op het terrein van het park; vanaf de ingang bij de rotonde aan de Laagstraat is met bewegwijzering aangegeven waar het Repair Café te vinden is.

Hebt u nog reparaties liggen? In het Repair Café kunt u terecht voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld huishoudelijke apparaten, kleding/textiel, computers, leer, Perzische tapijtjes en tuingereedschap. De reparaties worden gratis gedaan door handige vrijwilligers. Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom. Hebt u een zoom die gerepareerd moet worden, een stekker die aan vervanging toe is of een defecte mixer? Bij het Repair Café kunt u terecht. Deze keer kunnen er géén fietsen gerepareerd worden, omdat de fietsenmakers niet aanwezig zijn. Nieuwe vrijwilligers voor het Repair Café zijn altijd welkom. Er wordt nu met name gezocht naar mensen die handig zijn met naald en draad of naaimachine. De vrijwilligers zijn nog op zoek naar vele kleuren naaigaren. Hebt u nog een voorraadje, dat u niet meer gebruikt?

Kledingwinkel Hebbes
In de tweedehandskledingwinkel Hebbes is veel mooie kleding te koop voor een klein prijsje. U kunt ook kleding afgeven die dan weer verkocht kan worden. Ook de KadoShop de Brandweerkazerne is open. Dit is een winkel met diverse handgemaakte artikelen. Elk stuk van hout, keramiek of textiel is uniek, heeft zijn eigen verhaal en is door cliënten gemaakt. Het gaat om schalen, bekers of beeldjes van keramiek, zelfgemaakte wenskaarten en houten vogelhuisjes, stoeltjes, blokken, kistjes en nog veel meer. Bijzondere producten waarmee u voor de dag kunt komen, voor elk budget is wel iets te vinden. Loop er gerust even binnen. Voor meer info: Facebook.com/repaircafevught, www.repaircafevught.nl , telefoon 073-6585912.

Kijk ook bij

Stem mee met de Vughtse Kerst Top 40 2022

December is dé maand van de lijstjes: cadeaulijstjes, mooiste-sportmomenten-lijstjes, TOP2000-lijstjes. Maar sinds twee jaar ook …