Recordpoging origami vogels vouwen

Om het vijfjarig jubileum van BigBird te vieren, gaat dit reclamebureau in Berlicum, samen met de inwoners van de gemeente Sint-Michielgestel, de uitdaging aan: het verbreken van een wereldrecord.

De Dagbesteding van Vivent op Litserborg draagt haar steentje bij aan de nieuwe recordpoging. Welk record? Dat van de langste schakel van origami figuren. Het huidige record staat op 5.510 gevouwen origami vogels en werd op 20 mei 2017 gevestigd in Japan.

Verbinding in Sint Michielsgestel
Op Litserborg werd in juni al druk gevouwen! Litserborg staat middenin Den Dungen en maakt graag onderdeel uit van deze activiteit binnen de gemeente. Verbinding zoeken en samen dingen ondernemen zijn dingen die Vivent een warm hart toedraagt. Ook diverse scholen in de gemeente doen enthousiast mee. Als alle inwoners in de gemeente Sint-Michielsgestel de krachten bundelen, kan het huidige record met gemak verbroken worden. BigBird streeft naar minimaal 6.000 gevouwen vogels.​ Volgens een voorzichtige inschatting zou dit gehaald kunnen worden!

Feestelijke bekendmaking uitslag
Op zaterdag 8 juli a.s. van 16.00 tot 17.00 uur wordt de officiële uitslag bekendgemaakt in Bomentuin D’n Hooidonk (Hooidonk1 in Den Dungen). Vanaf 14.00 uur kunnen gevouwen vogels nog ingeleverd worden. Iedereen is van harte welkom op deze bijzondere middag!

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …