Home / Algemeen / Recordopbrengst 2018 winkel Terre des Hommes ‘s-Hertogenbosch
Patisserie De Rouw
Vrijwilligers en bestuur van Terre des Hommes 's-Hertogenbosch met de symbolische cheque

Recordopbrengst 2018 winkel Terre des Hommes ‘s-Hertogenbosch

De vrijwilligers van de winkel van Terre des Hommes ‘s-Hertogenbosch hebben in 2018 het recordbedrag van 55.000 euro bij elkaar gewerkt. Dat maakte het bestuur van de stichting bekend tijdens het jaarlijkse kerstuitje van het team.

Dit mooie bedrag is het resultaat van grote vrijwillige inzet, maar is met name ook mogelijk gemaakt door de vele vaste klanten van de winkel en de gulle donateurs van goederen. De winkel aan de Vughterstraat bestaat nu vijf jaar en elk jaar lukt het om weer een grotere financiële bijdrage te leveren aan het werk van kinderrechtenorganisatie Terre des Hommes Nederland. De 55.000 euro van dit jaar is volledig bestemd voor het Terre des Hommes-programma tegen kinderarbeid in de Micamijnen. Wil u hier meer over weten, op de website van Terre des Hommes Nederland staat een uitgebreide beschrijving van het project dat deze vorm van kinderarbeid tegengaat: https://www.terredeshommes.nl/programmas/stop-kinderarbeid-micamijnen.

Voor 2019 hebben de vrijwilligers al een nieuw Terre des Hommes-project gekozen voor de inkomsten van de winkel en dat wordt begin van het nieuwe jaar bekendgemaakt.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Schatten van Vught – het Musschengilde

Het Vughts Museum in DePetrus was dicht en daarna beperkt open vanwege de coronacrisis. Daarom …