Rabobank-kantoor Vught weer gedeeltelijk open

Vanaf 1 september gaat het Rabobank-kantoor in Vught weer gedeeltelijk open. Klanten kunnen er dan op woensdag en vrijdag terecht voor eenvoudige dagelijkse bankzaken. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus was dit kantoor sinds half maart tijdelijk gesloten.

Dankzij de heropening is het kantoor aan het Marktveld op woensdag en vrijdag weer geopend van 09.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Het gaat hierbij om eenvoudige dagelijkse bankzaken voor klanten, zoals het opnemen en storten van geld. Tot wanneer deze heropeningstijden gelden, hangt af van de ontwikkelingen rond het coronavirus, zo laat de bank weten.

Vanwege de coronabeperkingen gaat het kantoor in Vught nu niet volledig open. Complexere bankzaken kunnen klanten regelen via de telefoon of een videogesprek. Fysieke afspraken zijn op dit moment mogelijk bij de Rabobank-kantoren in Rosmalen (Raadhuisstraat) en ’s-Hertogenbosch (Hugo de Grootlaan en Gasselstraat). Hiervoor moet wel eerst een afspraak gemaakt worden via 073-6995000. Zakelijke klanten kunnen voor het afstorten van geld terecht bij de sealbag-automaten in ’s-Hertogenbosch (Helftheuvelpassage en Achter de Tolbrug).

Mobiele adviseur
Voor klanten die zelf niet in staat zijn om naar een van de kantoren te komen, biedt de Rabobank de service van een mobiele adviseur. Dat is een medewerker die bij de klant aan huis komt. Een afspraak maken voor een bezoek van een mobiele adviseur kan via 073-6995000 of dagelijksebankzaken.s-hertogenbosch@rabobank.nl. Goed om te weten: contant geld opnemen of storten bij de mobiele adviseur is niet mogelijk.

Kijk ook bij

Zwarte handel en zware straf: de precaire toestand in Kamp Vught

Voedsel achterhouden voor fuifjes van het personeel, sigaretten voor veel geld verkopen aan bewakers of …