Rabobank helpt met verduurzaming van maatschappelijke gebouwen

De coöperatieve Rabobank gaat scholen, theaters, bibliotheken en buurthuizen financieel helpen om zonnepanelen op het dak te leggen. In de regio ‘s-Hertogenbosch hebben Stichting Dierenwei Geitenbrij, Reddingsbrigade ‘s-Hertogenbosch en Cromvoirtse Fanfare zich aangemeld om kans te maken op 50% korting op de installatie en aanschaf van zonnepanelen. Rabobank-leden bepalen welk gebouw nieuwe zonnepanelen op het dak krijgt.

Rabobank wil een bijdrage leveren aan een duurzame en leefbare regio ‘s-Hertogenbosch. Daarom investeert de bank een deel van het coöperatief dividend, een fonds om de regio te versterken, in het verduurzamen van maatschappelijke gebouwen. Voor de school, bibliotheek of het buurthuis met de meeste stemmen betaalt Rabobank de helft van de aanschaf- en installatiekosten.

Stemmen
Leden van Rabobank kunnen tot 31 maart stemmen welk maatschappelijk gebouw de bank gaat helpen met het plaatsen van zonnepanelen. Stemmen gaat makkelijk via de Rabo App. Alle informatie nalezen kan op rabo-zonnepanelen.nl.

Kijk ook bij

Volkskerstzang in ‘Het Huis van Brabant’

Op zondag 11 december a.s. zal voor de 32e keer de Volkskerstzang (VKZ) plaatsvinden in …