Quiet Winter Concert met Iris Hond

Op zaterdagavond 23 november geeft concertpianiste Iris Hond een bijzonder concert in Den Bosch: Quiet Winter Concert. Wie een ticket voor deze onvergetelijke avond koopt, geeft een Quiet-member de kans om dezelfde onbezorgde en muzikale avond te beleven. Iris Hond zal onder andere prachtige muziek van Ludovico Einaudi ten gehore brengen. Daarnaast gaat er € 2,50 per ticket naar de Music for Shelter Foundation. Laat je ontroeren, inspireren en meevoeren door dit exclusieve concert.

De afgelopen jaren heeft Iris Hond duizenden mensen in vervoering gebracht met de vertelling van haar eigen bewogen leven. Ze heeft publiek over de hele wereld weten te inspireren met de manier waarop zij zich, door altijd vast te houden aan een droom, van 14-jarig dakloos meisje ontwikkeld heeft tot het formaat artiest dat zij nu is. Ze wil nu iets terugdoen. Iris vertelt: “Ik draag de mensen die het moeilijk hebben zo’n warm hart toe. Ik weet vanuit mijn achtergrond hoe het er in het leven aan toegaat. Mensen lopen elkaar zo makkelijk voorbij. Het is juist heel waardevol om even een gesprek te hebben en aandacht te geven. Ik hoop dat de mensen na afloop van het concert aandacht hebben voor elkaar en liefde geven die ze verdienen en het besef krijgen dat je door even te praten zo’n verschil in iemands leven kan maken. Het wordt echt een heel bijzondere avond waarin twee werelden elkaar ontmoeten. Ik hoop dus dat mensen een kaartje kopen om erbij te zijn.”

Quiet Den Bosch
Quiet Community zet zich in voor mensen die in armoede leven. Luxe als een theaterbezoek, een etentje of een kappersbezoek kennen zij niet. Met behulp van sponsors ontvangen de members regelmatig een extraatje om het dagelijkse leed te verzachten. Zij doen dit belangeloos, vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid. Omdat ze beseffen dat steeds meer mensen structureel geld te kort komen om volwaardig te kunnen meedraaien. De Quiet-members in Den Bosch staan voor het overgrote deel ingeschreven bij de Voedselbank, dan heb je geen geld voor extraatjes.

Zondag 13 oktober kwamen zestig belangstellenden bij elkaar voor een intiem concert van Iris Hond. Door middel van een donatie zorgden deze bezoekers er samen voor dat we de eerste members van Quiet Den Bosch op 23 november kunnen ontvangen. Koop uw kaartje voor dit bijzondere concert via Theater aan de Parade.

Benieuwd naar wat u zou kunnen doen of wilt u meer weten? Kijk dan op www.quiet.nl/den-bosch of neem contact op: denbosch@quiet.nl.

Kijk ook bij

Stukken formatie in Vught niet openbaar

Dianne Schellekens (D66) gaf in haar toelichting op het nieuwe Vughtse bestuursakkoord aan dat het …