Wisselend assortiment en aantrekkelijke prijzen

Quan & Vintage

Quan Tan heeft sinds kort haar tweede  Quan & Vintage geopend.  Al vijf jaar draait haar winkel tot volle tevredenheid aan Achter het Verguld  Harnas in Den Bosch. Sinds enkele weken zit Quan & Vintage nu ook  aan de W.J van Ghentstraat 33b in Vught.  Het adres waar al vele jaren dameskleding wordt verkocht.

“Ik heb een wisselend assortiment  en werk met aantrekkelijke prijzen voor elke portemonnee”, laat Quan weten. “Jurken, mantels en vesten komen veelal van Nederlandse leveranciers en regelmatig hangen in de rekken unieke stukken van goede merken.  Ik heb extra aandacht voor goede pasvorm, hoge kwaliteit en duurzaamheid. Verder bestaat mijn  assortiment uit schoenen, sieraden, sjaals, eigentijdse hoeden, riemen  en leuke accessoires.”

Eyecatchers
De winkelruimte is sfeervol ingericht en eyecatchers prikkelen de  aandacht van de bezoekers. Klanten worden verwelkomd met een geurig kopje koffie. Quan heeft al sinds haar jeugd grote belangstelling voor kleding, heeft ervaring in de kledingbranche en steekt de handen uit de mouwen. Quan: “In het verleden kon in de winkel van Monique de Kroon kleding voor de stomerij gebracht worden en dat kan bij mij  ook nog steeds. Verder vermaak ik ook  kleding, zoals de klanten ook altijd gewend waren.” Quan & Vintage is van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Telefoon 073-6120735.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …