Foto: Marc Bolsius

PvdA-GroenLinks wil kennismaken met Helvoirt

‘Nodig ons uit op bezoek bij uw vereniging of organisatie’

Nog één jaar voordat het dorp Helvoirt onderdeel wordt van de nieuwe gemeente Vught. PvdA-GroenLinks heet alle nieuwe inwoners in Helvoirt alvast welkom. De partij wil graag nader kennismaken. Fractievoorzitter Floor Bink: “Niet door inwoners van Helvoirt uit te nodigen om naar ons te komen. Nee, juist door bij hen op bezoek te gaan. Daarom bieden we alle Helvoirtse verenigingen en organisaties aan ons uit te nodigen voor een werkbezoek.”

Afgelopen voorjaar is een delegatie van PvdA-GroenLinks al rondgeleid in Helvoirt. Op 15 juni zijn samen met Progressief’96 per fiets verschillende locaties in en om Helvoirt bezocht. Daarbij is uitvoerig gesproken over de N65, woningbouw, een treinstation, het buitengebied, etc. PvdA-GroenLinks is heel blij met deze warme overdracht en zet deze progressieve politieke samenwerking de komende jaren graag voort als ‘PvdA-GroenLinks Vught, Helvoirt en Cromvoirt’.

De partij wil de inwoners en organisaties van Helvoirt het komend jaar graag beter leren kennen. In Vught gaat de fractie van PvdA-GroenLinks al regelmatig op werkbezoek of snuffelstage. Dit wil de partij komend jaar ook in Helvoirt doen. Dus nodig ons gerust uit bij uw vereniging of organisatie! Dat kan door een uitnodiging te sturen naar
info@pvda-gl.nl of door contact op te nemen met de fractieleden.

Kijk ook bij

Pilotenhulp en de vooroorlogse Werkliedenvereniging

In de meest recente uitgave van ‘Schatten van Vught’ vertelt Wieke Schrover over een dramatische …