PvdA-GroenLinks Vught, Helvoirt en Cromvoirt zoekt kandidaat-gemeenteraadsleden

Vanaf 1 januari 2021 zullen de inwoners van Helvoirt deel uitmaken van de gemeente Vught. Om die reden worden er vervroegde gemeenteraadsverkiezingen gehouden op woensdag 18 november 2020.

PvdA-GroenLinks Vught, Helvoirt en Cromvoirt wil daarbij uiteraard zo sterk mogelijk voor de dag komen, zodat ook de komende jaren opnieuw een krachtig duurzaam en sociaal geluid te horen is in de Vughtse gemeenteraad. Fractie voorzitter Floor Bink: “De partij streeft naar een lijst die de diversiteit van Vught, Helvoirt en Cromvoirt goed weerspiegelt met ruim voldoende kandidaten voor verkiesbare plaatsen en een brede lijst van kandidaten die de binding met progressief en actief Vught goed weergeeft. Vanwege de samenvoeging met Helvoirt wordt er uitdrukkelijk naar gestreefd ook kandidaten uit Helvoirt op verkiesbare en ondersteunende plaatsen op de kandidatenlijst te krijgen. Alle inwoners van Vught, Helvoirt en Cromvoirt die het gedachtegoed van PvdA-GroenLinks onderschrijven, lid of geen lid, kunnen zich aanmelden voor een plaats op de lijst.”

Profiel
Op de website van PvdA-GroenLinks pvda-gl.nl is het volledige profiel te vinden dat is vastgesteld voor (kandidaat-)raadsleden. Voor nadere informatie: bel of mail: Floor Bink, 06-45202085, floor@pvda-gl.nl, Ward Deckers (voorzitter bestuur), 06-12040468, warddeckers@hotmail.com.
De gesprekken met de kandidaten die zich aanmelden voor een verkiesbare plaats worden gevoerd in de avonduren vanaf eind maart. Eind april brengt de kandidaatstellingscommissie haar advies uit aan het bestuur, waarna de algemene ledenvergadering de lijst definitief vaststelt.

Aanmelden
Aanmelden voor een verkiesbare of ondersteunende plaats kan tot uiterlijk vrijdag 20 maart 2020 bij Hans Donker (secretaris van het bestuur): per post: van de Pollstraat 42 5262 XE Vught, per e-mail: secretariaat@pvda-gl.nl. Een aanmeldingsformulier is beschikbaar op de website pvda-gl.nl.

Kijk ook bij

Swim & Dance to Fight Cancer Den Bosch-Vught

Op zondag 1 september vindt het unieke evenement Swim & Dance to Fight Cancer plaats …