Publiekslezing ‘Wat betekent traumatisering’

Op 10 oktober van 19.00 tot 21.00 uur verzorgt Reinier van Arkel een publiekslezing in het Jheronimus Bosch Art Centrum, Jeroen Boschplein 2, ’s-Hertogenbosch. Iedereen is welkom, deelname is gratis. Hebt u interesse, meldt u dan alvast aan via publiekslezing@reiniervanarkel.nl.

Vragen die aan de orde komen zijn: wat betekent traumatisering voor een persoon en zijn of haar omgeving?; hoe komen zorgprofessionals tot een diagnose bij hun cliënten?; op welke manier kunnen zorgprofessional en cliënt samen besluiten wat de beste behandeling is?

Drie hoogleraren
Over deze onderwerpen kunt u meer te weten komen tijdens de publiekslezing op 10 oktober, de ‘Landelijke Dag van de Psychische Gezondheid’. Drie hoogleraren vertellen over het onderzoek dat zij doen in de geestelijke gezondheidszorg. Reinier van Arkel organiseert deze lezing voor inwoners van ’s-Hertogenbosch e.o. om te vieren dat Reinier van Arkel drie leerstoelen in een jaar heeft geïnstalleerd. RvA, dat ook in Vught actief is, vindt het belangrijk de zorg steeds te verbeteren. Met onderzoek worden de laatste ontwikkelingen gevolgd. De benoeming van de drie hoogleraren past bij de rijke opleidingsgeschiedenis van Reinier van Arkel en de stappen die worden gezet in wetenschappelijk onderzoek.

Kijk ook bij

Foute Kerstbingo zaterdag 9 december

Een avond vol gezelligheid met glühwein, kerstmutsen, kerstmuziek, een optreden van Jack van Raamsdonk en …