‘Puber Café’ voor ouders van pubers

‘Puber Café’ is er speciaal voor alle ouders/verzorgers die hun pubers af en toe achter het behang zouden willen plakken en ondertussen zielsveel van hen houden en ook graag eens met andere ouders van gedachten willen wisselen.

Pubers opvoeden is een vak apart en omdat het fijn is informatie uit te wisselen en te delen, is er nu het Puber Café. Een leuke manier om elkaar in de puberfase te spreken. Aan de hand van een thema zet een gastspreker zijn of haar professionele kijk kort uiteen. Met deze info gaan ouders met elkaar in gesprek en daarna is er ruimte voor eventuele vragen, ervaringen delen, ontmoeten, lachen, verbinden en kennis vergroten.

De verleiding van alcohol en drugs
Het eerste Puber Café biedt een avondvullend programma met Hetty Weemaes en Iris de Man van Novadic-Kentron. Zij vertellen je onder meer over het gebruik van alcohol, cannabis en lachgas. Wat is alcohol-intoxicatie? NIX18, best lastig. Hoe ga je daar mee om? De avond wordt afgesloten door een moeder als ervaringsdeskundige.

Op maandag 4 februari van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) zijn alle ouders/opvoeders van pubers welkom in de Litserborg, Litserstraat 2, Den Dungen. Toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. Voor de koffie/thee wordt een bijdrage van 1 euro gevraagd.

Kijk ook bij

Volkskerstzang in ‘Het Huis van Brabant’

Op zondag 11 december a.s. zal voor de 32e keer de Volkskerstzang (VKZ) plaatsvinden in …