Projectzangers gezocht voor grote productie The Armed Man

In het kader van 80 jaar bevrijding Zuid-Nederland wordt The Armed Man, a Mass for Peace, half november tweemaal uitgevoerd in het Jheronimus Bosch Art Center in Den Bosch. Een prachtig, ontroerend stuk van Karl Jenkins dat iedere zanger wel eens gezongen zou willen hebben. Dat kan nu.

De operaverenigingen uit Den Bosch en Oss gaan The Armed Man gezamenlijk ten gehore brengen onder leiding van de Dungense Harmonie Wilhelmina. De verenigingen zoeken projectzangers voor deze uitvoering. Alle stemsoorten zijn welkom, maar tenoren, baritons en bassen worden speciaal opgeroepen mee te doen. De repetities vinden plaats vanaf april op woensdagavond van 20.00 tot 22.15 uur in S.C.C. De Biechten, Vincent van Goghlaan 1, 5246 GA Rosmalen.

Grootse productie
Het wordt een grootse productie met professionele solozangers. Het streven is om straks met meer dan 150 muzikanten – 50 orkestleden, 80 à 100 koorzangers en solisten – in het JBAC te staan. Tijdens deze Mass for Peace (Mis voor de Vrede) zullen filmbeelden op de achtergrond worden vertoond om de gezongen liederen kracht bij te zetten. Hoe meer stemmen de muziek zingen, hoe mooier het gaat klinken. Daarom deze oproep. Ben je geïnteresseerd, wil je meer informatie of wil je je al meteen aanmelden? Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘projectzanger’ aan Claire Oostvriesland: info@bosscheopera.nl. Aan deelnemende projectzangers wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Kijk ook bij

Geef jouw sportkleding een tweede kans

Na de zomervakantie wordt voor de 6e keer de Sportkleding Weggeefbeurs gehouden. Vanaf april is …