Programma MOVE Sportzomer bekend

Komende zomer staat weer in het teken van sport en bewegen tijdens de MOVE Sportzomer. Het programma staat bol van verschillende sport- en beweegactiviteiten tijdens de grote vakantie, waaraan alle inwoners van Cromvoirt, Helvoirt en Vught gratis kunnen meedoen.

Suppen
Suppen staat voor Stand Up Paddling. Staand op een surfplank gebruik je een lange peddel om je over het water voort te bewegen. Je begint met een korte uitleg en wat oefeningen om het onder de knie te krijgen. Daarna kun je nog een tijdje zelf de IJzeren Man gaan verkennen.

Zomerfun
Tijdens de eerste twee weken van de zomervakantie vindt op de dinsdagmiddag, allereerst in Helvoirt en de week erna in Vught, Zomerfun plaats. Je kunt je dan uitleven op verschillende springkussens en met verschillende spellen.

Lasergame en apenkooi
Iedere woensdagmiddag gaan de jongens en meisjes de gymzaal in om te lasergamen of te apenkooien. Deze activiteiten zijn voor basisschoolkinderen.

Camping Games
Op donderdag staan op het Lidwinaveld allerlei leuke spellen die je helemaal in de sfeer van een camping brengen. Je kunt komen en gaan wanneer je wilt. Actief bezig zijn met het gevoel dat je op vakantie bent in Vught.

Inschrijven
De inschrijvingen voor de MOVE Sportzomer gaan via www.vughtbeweegt.nl. Volg MOVE op social media (@movevught) en kijk op de website van Vught Beweegt voor het programma. Zorg steeds dat je er op tijd bij bent, want vol is vol!

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …