Primeur: Dog Survival tijdens Animal Event

Op 4, 5 en 6 mei vindt tijdens het dierenfestival Animal Event voor het eerst een Dog Survival plaats. Gedurende drie dagen leggen 750 fanatieke honden en hun baasjes een uitdagend parcours af, strijdend om de winst.

Bij Dog Survival is het de bedoeling dat hond en baas, wandelend of rennend, een parcours afleggen van ongeveer 3,5 kilometer met een tiental uitdagende obstakels. De Dog Survival tijdens Animal Event valt in de zwaarste inspanningscategorie, doordat het parcours voor 70% uit mul zand bestaat. Iedere dag wordt er een dag winnaar bekendgemaakt. Inschrijven is nog mogelijk via www.animal-event.nl.

Animal Event
Dit dierenfestival vindt plaats op 4, 5 en 6 mei. Het Event Center Beekse Bergen in Hilvarenbeek verandert drie dagen lang in een paradijs voor dierenliefhebbers. Dierenwelzijn staat hoog in het vaandel bij Animal Event. Er zijn (inter)nationale dierenshows, honderden educatieve clinics en dierenliefhebbers kunnen naar hartenlust shoppen bij zo’n tweehonderd verschillende stands. Kijk voor meer informatie op www.animal-event.nl.

Kijk ook bij

Het is bijna tijd voor de Vughtse Cultuurweek 2023

Ingezonden mededeling De Vughtse Cultuurweek 2023 staat weer voor de deur. Dit jaar zal de …