Première in Vught: maak kennis met de Johannes Passion

Na een aantal jaren op rij de Matthäus Passion van J.S. Bach uitgevoerd te hebben, laat Projectkoor Brabant de inwoners van Vught nu kennismaken met zijn Johannes Passion in de Lambertuskerk. Op zaterdag 21 maart (avond) en zondag 22 maart (middag) voert Projectkoor Brabant onder bezielende leiding van dirigent Lex Wiersma het werk uit.

Lex Wiersma heeft in het afgelopen decennium een reputatie opgebouwd door met kleine bezetting levendige, transparante en doorleefde uitvoeringen van de Matthäus Passion uit te voeren en voegt daar nu op dezelfde manier de Johannes Passion aan toe. Met een kleine bezetting van koor en orkest wordt geheel in de sfeer van de Lambertuskerk een intieme uitvoering van de Johannes Passion neergezet, sober maar hoog dramatisch, waardoor de beleving optimaal is. Met medewerking van professionele solisten en muzikaal begeleid door instrumentalisten van het Zuid-Nederlands Begeleidingsorkest.

Kaarten
Kaarten voor deze unieke uitvoering van de Johannes Passion kosten 25 euro en zijn inclusief programmaboekje. Kaartverkoop via de webwinkel van Projectkoor Brabant: (https://projectkoorbrabant.myonline.store/) en indien nog beschikbaar voor aanvang in de kerk. Voor meer informatie: www.projectkoorbrabant.nl.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …