The Originals spelen alles, maar dan ook echt álles op verzoek

Première in de Speeldoos: The Originals

Nederlands meest succesvolle coverband ‘The Originals’ gaat met een uniek interactief muzikaal jaarjournaal de theaters in. Donderdag 26 oktober verdiepen de vijf alleskunners zich in het nieuws tijdens de try-out in Uden en met de première in Vught op vrijdag 27 oktober vatten The Orignals het afgelopen jaar voor Vught muzikaal samen. Daarna trekt de band het hele land door, van Venlo tot Heerenveen en van Roosendaal tot Zwolle, stuk voor stuk unieke Eindejaars Songferences.

Van opvallende sportmomenten tot belangrijke nieuwsfeiten, in elk moment zit muziek. ‘American Idiot’ van rockband Green Day leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor de beëdiging van president Trump en discohit ‘Kung Fu Fighting’ van Carl Douglas begeleidt fantastisch de twee Chinese reuzenpanda’s die op 12 april werden gepresenteerd op Schiphol. Maar ook nieuws uit de regio en persoonlijke hoogtepunten van het publiek worden op verzoek direct in de voorstelling verwerkt door The Originals. Zo wordt elke avond net even anders.

Alles op verzoek
Niets is te gek, want The Originals spelen alles, maar dan ook echt álles op verzoek! Noem een lied, een artiest, of een genre en de vijf multi-instrumentalisten zetten het onherroepelijk in. Dat is wat de Eindejaars Songference extra speciaal maakt. Om het hele jaar in één hit te laten klinken, verzorgen The Originals onder regie van Bavo Galama de soundtrack van het jaar.

Interactief
Met hun onovertroffen interactieve show verovert de band al jarenlang ieders muzikale hart op festivals, feesten en tijdens de Coen en Sander Show bij Radio 538 op de eerste maandag van de maand met Vraag ‘M’aandag. Dat gaan ze nu ook in de Nederlandse theaterzalen doen! Op 26 oktober is de try-out in Uden en op 27 oktober start de tour officieel met de première in Theater de Speeldoos in Vught.

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …