Prefinale Ouderensongfestival in Theater de Speeldoos

De 28e editie van het Ouderen Songfestival is in volle gang. De voorrondes van dit landelijke festival voor zangtalenten van 55 en ouder zijn inmiddels afgerond. En ook de eerste prefinale heeft al plaatsgevonden.

De tweede prefinale vindt plaats a.s. zondagmiddag 3 november in Theater de Speeldoos in Vught, aanvang 14.00 uur. In het bijzijn van publiek zingen vijftien kandidaten live hun zelf gekozen lied. Zij worden begeleid door OSF Combo onder leiding van Kees van Zantwijk. De aanwezige jury bepaalt welke vijf van de vijftien kandidaten doorgaan naar de Grande Finale op zaterdagmiddag 7 december in het DeLaMar Theater te Amsterdam. De presentatie is in handen van Ruud Douma. Maar liefst drie Brabantse zangtalenten staan op 3 november op het podium van het Vughtse theater: Berry Reijnen uit Oss, Stan Rotteveel uit Valkenswaard en Wim van de Ven uit Eindhoven.
Toegang: 10 euro. Reserveren: ouderensong@gmail.com (onder vermeldng van naam en aantal kaarten). Meer informatie: www.ouderensongfestival.nl.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …