Postersale in de Verkadefabriek

De Verkadefabriek in Den Bosch houdt op dinsdag 24 mei een postersale. Alle filmposters van films die afgelopen jaar te zien waren, zijn te koop vanaf € 1. De volledige opbrengst gaat naar een goed doel: Jeugdfonds sport- en cultuurparticipatie in regio Den Bosch en Vught.

De postersale vindt plaats op dinsdag 24 mei tussen 16.00 uur en 19.30 uur in de Serre van de Verkadefabriek. Filmposters zijn te koop vanaf € 1. De Verkadefabriek doneert de volledige opbrengst aan het Jeugdfonds sport- en cultuurparticipatie regio Den Bosch en Vught.

Naast posters van Licorice Pizza, Spencer, Belfast en The Power of the Dog, verkoopt de Verkadefabriek posters van kinderfilms.

Jeugdfonds sport- en cultuurparticipatie
Het Jeugdfonds Sport & Cultuur ‘s-Hertogenbosch-Vught betaalt contributie of lesgeld voor jongeren tot 18 jaar uit gezinnen waar te weinig geld is om aan cultuur of sport te doen. In sommige gevallen is er financiële ruimte om ook een waardebon te verstrekken voor het aanschaffen van kleding of attributen die noodzakelijk zijn voor cultuur of sport. Het Jeugdfonds wil dat alle jongeren tussen de 0 en 18 jaar mee kunnen doen.

De postersale is gratis te bezoeken op dinsdag 24 mei van 16.00 uur tot 19.30 in de Serre van de Verkadefabriek, Boschdijkstraat 45 in Den Bosch.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …