Home / Algemeen / Popquiz Avulo’s ‘We Love You’ in Oud Zuid
Patisserie De Rouw
Even een ‘Abbey Road’-momentje in Vught voor de samenstellers van de Avulo popquiz. (Foto: Martin van Esch)

Popquiz Avulo’s ‘We Love You’ in Oud Zuid

Op zaterdag 22 december wordt in café Oud Zuid aan het Marktveld in Vught Avulo’s Popquiz gehouden, geleid door de presentatoren van het muziekprogramma ‘We Love You’.

“Omdat we nu eenmaal propagandisten zijn van de muziek uit de sixties en seventies, zullen de vragen louter betrekking hebben op die periode in de popmuziek”, vertelt Bert Wisman, initiator van de muziekavond, die samen met Leo van Hees en Ton Wagenaars de quiz gaat presenteren. Wisman:“Het is volgens muziekkenners en -liefhebbers wel dé periode in de popmuziek die garant staat voor honderden indrukwekkende composities waardoor er makkelijk een avondvullend programma kan worden samengesteld met onvergetelijke muziekfragmenten, onovertroffen composities en baanbrekende artiesten.”

Live muziek
Het totale programma bestaat uit vier aparte blokken met een apart rondje over Vught algemeen door Leo van Hees. Ieder muziekblok bevat drie of vier items die verder uitgelicht worden. Twee Vughtse zangeressen – Marijke Wisman en Renske Suiskens – zullen live in een aparte ronde een aantal nummers ten gehore brengen die direct meetellen in de quiz. Voor de technische snufjes werd Jan Lucas bereid gevonden om zijn kennis ter beschikking te stellen. Zo is hij verantwoordelijk voor een goede weergave van de vele tientallen muziekfragmenten en een juiste timing van andere muziekonderdelen. Uiteraard zijn tijdens de quiz alle technische hulpmiddelen verboden. Fraude zal leiden tot uitsluiting van een volledig blok. Nakijken van de vele formulieren zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden door een team van ervaren medewerksters. “Naast een gezellige en leerzame avond willen we met deze quiz ook nog meer bekendheid genereren voor Avulo”, zegt Wisman.

De quiz begint om 19.30 uur. Voor de teams is het raadzaam een half uur voor aanvang al aanwezig te zijn. In totaal gaan er twintig teams voor de prijzen. Inschrijven is kosteloos.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Hervatting dienstregeling buurtbus 207 opgeschort

In goed overleg met de besturen van buurtbusverenigingen in Noord-Brabant heeft Arriva besloten om de …