Popmuziek uit de jaren zestig op Avulo Radio op 1 juni

Op de eerste zaterdag van de maand wordt het tweede uur van het radioprogramma ‘Burengerucht’ op Avulo Radio, tussen 09.00 en 10.00 uur, uitsluitend gevuld met muziek uit een bepaald decennium. De editie van Burengerucht Classics vorige maand was helemaal gevuld met verzoekplaten uit de jaren negentig.

Op 1 juni is het weer de beurt aan de sixties! Een periode waar het wat de popmuziek betreft allemaal begonnen is, de jaren zestig! The Beatles en The Rolling Stones, maar ook met Melanie, Bob Dylan en Boudewijn de Groot. Om je nog meer in de sfeer van die tijd te brengen, haalt presentator Frans van Buuren tijdens het programma herinneringen uit die periode op.

Verzoekplaten welkom
Verzoekplaten zijn opnieuw meer dan welkom. Laat vóór 1 juni weten wat je favoriete liedje uit de jaren 60 is. Welke plaatje brengt mooie herinneringen terug? Je kunt je verzoek op verschillende manieren kenbaar maken. Mail naar het programma via burengerucht@avulo.nl, spreek de voicemail in, sms of app je keus naar 06-10066912 óf laat een bericht achter op Facebook.com/burengerucht . Na de sixties komen in de maand juli de seventies weer aan bod.

Kijk ook bij

Radioastronomiedag bij Sterrenwacht Halley op 3 maart

Op zondag 3 maart houdt Sterrenwacht Halley in Vinkel een Radioastronomiedag. Het programma begint om …