Popmuziek uit de jaren negentig op Avulo Radio op zaterdagmorgen

Op de eerste zaterdag van de maand wordt het tweede uur van het radioprogramma Burengerucht op Avulo Radio, tussen 09.00 en 10.00 uur, uitsluitend gevuld met muziek uit een bepaald decennium. De editie van Burengerucht Classics vorige maand was helemaal gevuld met verzoekplaten uit de jaren tachtig.

En nu is het op 4 mei de beurt aan de nineties. Muziek is er die jaren van bijvoorbeeld Nirvana, Faithless, Britney Spears, Snap, de Spice Girls, Backstreet Boys, Robbie Williams, Bryan Adams (foto), Anouk, maar ook Captain Jack, Clouseau. En natuurlijk ook Charly Lownoise & Mental Theo en Acda & de Munnick!

Verzoekplaten zijn wederom meer dan welkom. Laat vóór 4 mei weten wat je favoriete liedje uit de jaren 90 is. Welke plaatje brengt mooie herinneringen terug? Je kunt je verzoek op verschillende manieren kenbaar maken. Mail naar het programma via burengerucht@avulo.nl, spreek de voice-mail in, sms of app je keus naar 06-100 66 912 óf laat een bericht achter op Facebook.com/burengerucht. Na de nineties gaan we de maand juni weer terug naar de sixties!

Kijk ook bij

Foute Kerstbingo zaterdag 9 december

Een avond vol gezelligheid met glühwein, kerstmutsen, kerstmuziek, een optreden van Jack van Raamsdonk en …