Pop-uprestaurant Wild op Landgoed Bleijendijk

‘Asperges in het veld’ was met bijna 3800 gasten een groot succes. De organisatoren zagen veel stralende gezichten. Daarom gaan ze opnieuw voor een uitzonderlijke belevenis: pop-uprestaurant Wild in het Groene Woud van donderdag 26 oktober t/m zondag 12 november.

Wild in het Groene Woud is zo’n bijzonder event waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Top-chefs koken met het beste wat Brabant te bieden heeft. Op-en-top culinair genieten van (h)eerlijke wildgerechten in een unieke omgeving en van een mooi stukje Brabantse cultuur. Bekijk het programma op de site en reserveer meteen je couverts: www.wildinhetgroenewoud.nl.

Landgoed Bleijendijk
Het volledig gesloten landgoed Bleijendijk opent haar poorten exclusief voor pop-uprestaurant Wild in het Groene Woud. Landgoed Bleijendijk is een particulier landgoed van circa 100 hectare, gelegen aan de meanderende Essche Stroom in Vught. Op het landgoed wordt gewerkt aan transparante ketens voor biologische voeding, duurzame bouw, natuurbeheer en bewustzijnsontwikkeling. Het is een parel van natuurschoon in Brabant. In het stiltegebied vinden retraites, meditaties en activiteiten plaats die gericht zijn op persoonlijke verinnerlijking en bewustzijnsontwikkeling.  Bent u benieuwd naar de geheime schatten van Landgoed Bleijendijk? Maak dan onder begeleiding van een gids een rondwandeling in dit prachtige natuurgebied.

Wie kookt er wanneer?
Top-chefs zoals John Kocken, Peter Gast en Edwin Kats bereiden de mooiste wildgerechten. Ben je benieuwd wie er nog meer komen koken?  Het gehele programma bekijken en reserveren kan via de site. Je ontvangt direct een bevestiging en enige tijd later je tickets via de mail. Wanneer je specifieke eetwensen hebt of liever vegetarisch eet, dan beantwoord je de mail met je wensen. Ook als je partner wel van wild houdt en jijzelf niet. Natuurlijk houden de chefs graag rekening met je opmerkingen.

Groepen en zakelijke bijeenkomsten
Het stijlvolle pop-uprestaurant biedt zowel ruimte voor kleine groepen als voor grotere (zakelijke) gezelschappen tot een maximum van 150 zitplaatsen. Je kunt het restaurant ook geheel afhuren en een zakelijk evenement organiseren.

Kijk ook bij

Feestweekend Zwaluw V.F.C. 21 t/m 23 juni

Op 10 mei 2021 bestond Zwaluw V.F.C. 90 jaar. Opgericht in 1931 en als fusieclub …