PJS Tafeltennis 60 jaar

Aanmelden voor viering zondag 29 januari

Op 5 april 1962 werd tafeltennisvereniging PJS opgericht. De vereniging bestaat na al die jaren nog steeds en dat is dus momenteel 60 jaar. De club wil dat jubileum, nu in 2022 alle zorgen rondom covid het hoofd zijn geboden, graag vieren met leden en oud-leden, uiteraard in de eigen zaal aan de Deken van Ossstraat 1 te Vught, waar PJS al die jaren heeft gespeeld. Deze happening gaat plaatsvinden op zondag 29 januari, van 14.30 tot circa 17.00 uur.

Bij voldoende belangstelling wordt van tevoren vanaf 12.00 uur een ‘mini dubbel toernooi’ gespeeld. Een prima gelegenheid voor de leden, maar vooral ook de oud-leden, om te kijken wat ze er nog van bakken achter een tafeltennistafel en of het misschien gaat ‘kriebelen’ om weer te gaan tafeltennissen. PJS heeft nog altijd een trouwe ledenschare, maar de vereniging vindt het erg leuk oud-leden weer als lid te mogen verwelkomen.

Oud-leden
De leden en oud-leden van wie PJS de mailadressen nog heeft, worden persoonlijk uitgenodigd. Helaas kan door tijdsverloop en daarmee de snel verouderende gegevens van oud-leden niet iedereen rechtstreeks worden bereikt. Vandaar dat de club door middel van dit bericht de oud-leden van PJS die geen persoonlijke uitnodiging hebben gekregen, graag uitnodigt voor de viering. In verband met de verzorging van de viering verneemt PJS graag wie er komt. Oud-leden kunnen zich aanmelden via het mailadres cmlvdlee@hotmail.com en daarbij aangeven of hij/zij al dan niet aan het ‘mini dubbel toernooi’ mee wil doen of alleen bij de viering aanwezig wil zijn.

Kijk ook bij

Foute Kerstbingo zaterdag 9 december

Een avond vol gezelligheid met glühwein, kerstmutsen, kerstmuziek, een optreden van Jack van Raamsdonk en …