PERRON-3 klaar voor nieuw theaterseizoen én jubileum

PERRON-3 bestaat dit jaar 10 jaar en het interieur van het Grand Café was dus al even oud. Tijd voor een kleine make-over, met groot effect. Bezoekers die bij PERRON-3 het Grand Café inlopen, ervaren het direct: het voelt sfeervoller en warmer, medewerkers staan te stralen achter de nieuwe gouden bar.

Het interieur vormt meer één geheel dan voorheen. Er zijn ook meer zitplekken nu, zowel losse tafeltjes als grote stoere tafels met comfortabele, rijk gestoffeerde stoelen. Het verhoogde zithoekje met de gouden Chesterfield-bank is – samen met de lampen erboven – echt de eyecatcher van het Grand Café geworden.

PERRON-3 is met het vernieuwde Grand Café helemaal klaar voor het nieuwe theaterseizoen 2019-2020. Enkele namen die te zien zullen zijn: Guido Weijers, Jim van der Zee (winnaar The Voice of Holland), Joris Linssen & Caramba, Enge Buren, Alice in Wonderland (4+) en Hippe Gasten (6+). Daarnaast is veel lokaal talent te zien, zoals 2Stage, De Bossche Komeedie, Comedy Vibe en Lars van Tuijl met zijn Magic Show. Veel voorstellingen vind je al terug op de website. De kaartverkoop van de voorstellingen via Theater aan de Parade start op 4 juni.

Op zaterdag 7 september zal PERRON-3 het 10-jarig jubileum vieren met een feestelijk programma vol activiteiten. Binnenkort volgt hier meer informatie over, maar noteer de datum alvast in de agenda!

Meer informatie, entreeprijzen en reserveren: www.perron-3.nl/agenda

Kijk ook bij

Verrassende winnaars op grootste degen-schermtoernooi van Nederland

Afgelopen weekend werd in Rosmalen de tweede editie gehouden van wat nu al is uitgegroeid …