PERRON-3 draait twee filmklassiekers in de zomervakantie

Deze zomer vertoont PERRON-3 voor de thuisblijvers twee ware filmklassiekers als matineevoorstelling. Op woensdag 31 juli staat de musical West Side Story op het programma en op woensdag 7 augustus geniet je van Audrey Hepburn in Breakfast At Tiffany’s.

West Side Story (1961) is een musical gebaseerd op het bekende Romeo en Julia-verhaal. In New York waar de rivaliserende straatbendes de Jets en de Sharks tegen elkaar strijden voor hun territorium en respect, worden Jets-leider Tony en Maria, het zusje van de Sharks-leider, verliefd. Hun liefde is gedoemd te mislukken.
woensdag 31 juli | 14.00 uur | Kleine Zaal

Breakfast at Tiffany’s (1961) is de film waarin Audrey Hepburn schittert in een van haar beroemdste rollen. Holly, een jonge vrouw uit New York, ontmoet Paul wanneer hij naar haar appartementencomplex verhuist. Hij wordt onderhouden door een rijke, oudere vrouw, en heeft de ambitie om het te maken als schrijver. Holly werkt als een dure callgirl, en is op zoek naar een rijke, oudere man om te kunnen trouwen. Wanneer Holly en Paul verliefd worden, bedreigt dit het leventje van beiden.
woensdag 7 augustus | 14.00 uur | Kleine Zaal

HEVO Seniorenkorting op films
HEVO-leden krijgen op vertoon van hun pasje aan de theaterkassa korting op de zomerfilms. Let op: korting is alleen geldig aan de theaterkassa en niet in de online ticketshop.

Spaar voor een gratis filmkaartje
Met de PERRON-3 Filmstrippenkaart spaar je snel voor een gratis filmkaartje! Is je kaart vol? Dan kun je deze inleveren bij de kassa voor een gratis filmkaartje voor een reguliere donderdagavond film. Lees alles over deze actie op www.perron-3.nl/acties.

PERRON-3, Hoff van Hollantlaan 1, Rosmalen, www.perron-3.nl.

Kijk ook bij

Benefietconcert met Og3ne en Emmelie

Op vrijdag 23 december om 20.00 uur is de Ruwenberg het kerstdecor voor het benefietconcert …