Perfect alternatief voor carnavalsoptocht

Zondag 14 februari bieden Dommelbaorzedurp en JJ-carnaval een perfect alternatief voor de carnavalsoptocht. Tijdens twee tijdsloten (tussen 11.00-14.00 uur of tussen 14.00-17.00 uur) is het mogelijk om deel te nemen aan een carnavalswandeling door Dommelbaorzedurp. Er wordt gewerkt met tijdsloten om te garanderen dat de wandeling zo coronaproof mogelijk verloopt. Aan de wandeling kunnen deelnemen: gezinnen met kinderen en jeugd t/m 16 jaar in duo’s. Deelname is gratis.

Deze wandeling is speciaal voor de jeugd en hun ouders of opa’s en oma’s uitgezet. Een wandeltocht met opdrachtjes. Onderweg zijn drankjes en versnaperingen te koop bij diverse Dommelbaorzedurpse ondernemers. Wat kunnen de deelnemers verwachten? Een gezellige wandeltocht door Dommelbaorzedurp, bekende plekjes om opnieuw te ontdekken, een wandelkaart en opdrachtjes en een prijsje voor het mooist verklede kind per tijdslot. De tocht kan op iedere plek van de route worden gestart, onderweg is er een aantal locaties waar een hapje en drankje te koop is om zo de ondernemers te steunen tijdens carnaval. Daarnaast zijn er onderweg diverse opdrachtjes voor de kinderen. Door als gezin met je kinderen mee te wandelen, kan er ‘coronaproof’ toch een beetje carnaval worden gevierd. Dus ouders en grootouders, doe uw carnavalssjaal om en kinderen trek je leukste carnavalsoutfit aan en doe gezellig mee!

Aanmelden
Deelname is gratis, maar de organisatoren vragen u wel om u aan te melden zodat ze weten hoeveel mensen onderweg zijn. Er is een maximum aan deelnemers per tijdslot. U kunt u opgeven voor een tijdslot. Mocht het zo zijn dat er te veel aanmeldingen zijn, dan wordt u automatisch in het andere tijdslot geplaatst. U kunt u tot 11 februari opgeven via: carnavalswandeling@gmail.com. Op zaterdag 13 februari ontvangt u een mail met daarin uw definitieve tijdslot en alle informatie die u nodig hebt.

Kijk ook bij

Lezing over zonsverduisteringen en andere eclipsen

Op donderdag 27 juni geeft Urijan Poerink bij Sterrenwacht Halley in Vinkel een publiekslezing over …