Patisserie de Rouw steunt strijd tegen kinderkanker met nieuwe chocoladereep

Patisserie de Rouw in Vught heeft een nieuwe ambachtelijke lekkernij ontwikkeld waarvan de opbrengst voor 50% naar de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) gaat. Het gaat om een melkchocoladereep met hazelnoten die wordt gepresenteerd onder de naam KiKa-chocoladereep.

Met de KiKa-chocoladereep willen eigenaren Doris en Arthur de Rouw een bijdrage leveren aan de strijd tegen kinderkanker. Doris de Rouw: “Als ouders van twee gezonde kinderen mogen we ons gelukkig prijzen, zeker als je weet dat kinderkanker doodsoorzaak nummer één is door ziekte onder kinderen. Dan besef je pas dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is. Met deze chocoladereep willen we de strijd tegen kinderkanker een steuntje in de rug geven, samen met de klanten die ze kopen. Want de strijd tegen kinderkanker winnen we alléén als we het samen doen. Van elke verkochte reep doneren we 50% aan Kika. In maart 2022, als het ‘bakmaand’ is bij KiKa, maken we het opgehaalde bedrag bekend en doneren we dat aan KiKa. Ter gelegenheid van de introductie van deze actie staat onze etalage in het teken van KiKa.”

Persoonlijke boodschap
De KiKa-reep is met extra veel plezier ontwikkeld door Arthur de Rouw en zijn team van chocolatiers en patissiers. Arthur de Rouw: ”De reep is gemaakt van topkwaliteit melkchocolade en de allerbeste kwaliteit hazelnoten uit Piemonte. Hij is voorzien van het KiKa-logo en verdeeld in blokjes, waardoor het makkelijk afbreken en delen is. Voor deze reep hebben we een speciale banderol ontworpen met daarop onze persoonlijke boodschap.”

De Kika-chocoladereep kost 5,15 euro. De reep is ook geschikt voor verzending per post na bestelling in de webwinkel van De Rouw. De reep is ook een hartverwarmend relatiegeschenk voor bedrijven.

Kijk ook bij

Nachtvlinders kijken tijdens de Nationale Nachtvlindernacht

Op vrijdagavond 1 en zaterdagavond 2 juli is de 18e Nationale Nachtvlindernacht van De Vlinderstichting. …