De pastores van de parochie Edith Stein bij een eerder bezoek aan de zogenaamde genadekapel in Kevelaer

Parochie Edith Stein 9 oktober bedevaart Kevelaer

De bedevaart op dinsdag 9 oktober naar Kevelaer met de parochie ‘Edith Stein’, waaronder kerken in Vught, Cromvoirt en Helvoirt vallen, komt dichterbij. Vanaf half september is het mogelijk om je op te geven om met de bus mee naar het Duitse Kevelaer te reizen voor een bezoek aan O.L.V. van Kevelaer, De Troosteres der Bedroefden. Deelname is voor iedereen mogelijk. Aanmelden moet gebeuren via een inschrijfformulier, dat te vinden is achterin de kerken van de parochie ‘Edith Stein’.

U kunt ook een inschrijfformulier aanvragen bij de bedevaartleider Tonny van Baar-Piters, e-mail: tpiters1@gmail.com. De formulieren moeten binnen zijn vóór zondag 30 september bij de pastorie van de H. Hartkerk, Loeffplein 1, Vught, t.a.v. mevr. Tonny van Baar-Piters. De kosten bedragen 48 euro p.p. incl. reiskosten, koffie in Kevelaer en diner onderweg. Op het formulier staat ook de datum vóór wanneer het reisbedrag betaald moet worden.

Vertrek vanuit Vught
Het plan is om de bus waarmee het gezelschap naar Kevelaer reist om 08.00 uur in Vught-Zuid bij de Paulus en St.-Janskerk aan de Lidwinastraat 51 te laten vertrekken, zodat deze om 08.20 uur bij de H. Hartkerk op Loeffplein 1 Vught is. De pelgrims uit Helvoirt wordt aangeraden om samen naar Vught te reizen. Voor de pelgrims uit Cromvoirt is het al een bekend feit dat zij op eigen gelegenheid naar Vught reizen. Neem er de tijd voor, omdat de N65 van Helvoirt naar Vught erg druk is tijdens de ochtendspits. Het plan is rond 20.00 uur terug te zijn in Vught. In de week voor vertrek krijgen de ingeschreven deelnemers een dagprogramma toegestuurd. De pastorale begeleiding wordt verzorgd door de pastores van de Edith Steinparochie. In de fraaie Maria Basiliek in Kevelaer is een gezamenlijke viering.

Kijk ook bij

13 december kerstmarkt Robert Coppes Stichting in Vught

‘Coppes Couleur’, de dagbesteding voor blinde en slechtziende volwassenen van de Robert Coppes Stichting in …