Parken Toernooi Vughtse tennisverenigingen

De 20ste editie van het Vughts Parken Toernooi zal dit jaar plaatsvinden van 3 tot en met 12 november. Het jaarlijkse onderonsje voor seniorleden (18+) van de Vughtse tennisverenigingen Wolfsbosch, Woburn, Health City en Bergenshuizen (en overige inwoners van Vught en Cromvoirt met een geldig KNLTB-lidmaatschap) zal deze keer gehouden worden bij tennisvereniging Wolfsbosch.

In de diverse categorieën wordt er gestreden om de eervolle titels van Vughts beste tennisser, tennisster of koppel. Het verleden leert ons dat het Parken Toernooi bol staat van verbeten onderlinge duels waarbij uiteraard de sportiviteit voorop staat. Daarnaast worden er in en rond het paviljoen, onder het genot van een hapje en een drankje, de gespeelde partijen geëvalueerd en zullen diverse activiteiten de week, en lustrumeditie, omlijsten.

De onderdelen omvatten enkel, dubbel en gemengd dubbel partijen in de categorieën:
18+: speelsterkte 3/4/5/6/7/8 : HE-DE-HD-DD-GD
45+: speelsterkte 6 /7 : HD-DD-GD

Per deelnemer kan er worden ingeschreven op maximaal 2 onderdelen. Afhankelijk van het aantal deelnemers per onderdeel zal er in poules of via een afvalschema worden gespeeld.

Inschrijven is al enige tijd mogelijk via www.toernooi.nl. De uiterste inschrijfdatum is 22 oktober a.s.

Vanzelfsprekend is iedereen die het tennis een warm hart toedraagt van harte welkom om zijn of haar favoriet aan te komen moedigen, of zomaar eens aan te komen om kennis te maken met de tennissport.

Kijk ook bij

Vughterstede verwelkomt Buurtverbinders

Samen bouwen aan een levendige gemeenschap Wat zijn ze toch allemaal aan het doen bij …