Paasviering in Novalis 11 april

Volgens traditie organiseert de H. Edith Stein parochie voor alle ouderen in Vught en Cromvoirt een gezamenlijke paasviering. Deze paasviering is vooral bedoeld voor al diegenen die gehinderd zijn door lichamelijke beperkingen, maar ook voor al die ouderen die graag anderen willen ontmoeten tijdens een gezellige middag.

Deze paasviering wordt gehouden op donderdag 11 april in Novalis, Industrieweg 9c te Vught. De eucharistieviering begint om 14.00 uur. Aansluitend is er gezellig samenzijn met een hapje en een drankje. Om 17.00 uur is de afsluiting. Voor deelname moet u zich telefonisch aanmelden bij: Loes Schoonen telefoon 073-6560805, Dolly van Doorn 073-6576866 of Bernadette van den Heuvel 073-6562686. Deze paasviering wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Vught.

Vervoer
Indien u het vervoer niet zelf kunt regelen, dan kunt u dat vermelden bij de aanmelding, opgeven graag vóór 28 maart. De organisatoren proberen dan voor vervoer te zorgen.

Oproep vrijwillige chauffeurs
Het overgrote deel van de gasten voor de paasviering kan niet op eigen kracht naar Novalis komen en is afhankelijk van vervoer door derden. Daarom doen de organisatoren een beroep op vrijwilligers voor het vervoer van en naar de paasviering in Novalis op donderdag 11 april. Indien u in de gelegenheid bent om iemand die middag vanaf 13.00 uur op te halen en weer om 17.00 uur naar huis te rijden, wordt u vriendelijk verzocht zich te melden bij Bernadette van den Heuvel telefoon 073-6562686.

Kijk ook bij

Open Inloop PvdA-GroenLinks

Komende weken spreekt de Vughtse gemeenteraad o.a. over de vaststelling van beleidsnotitie Vrijkomende Agrarische Bebouwing …