Paasactiviteiten in De Rode Rik

Pasen en eieren zoeken horen bij elkaar. Op donderdag 11 april worden ’s morgens in en rondom De Rode Rik eieren verstopt. Kinderen van kindcentrum De Avonturier gaan ze zoeken en maken daarna een bijzonder paasmandje. Buurtbewoners kunnen natuurlijk meedoen! En hebt u nog geen plannen voor tweede paasdag? Op maandag 22 april is De Rode Rik van 11.00 tot 13.00 uur open voor een kopje koffie, een praatje en een paaslunch. Iedereen is welkom en kan mee-eten.

“Paaseieren zoeken is leuk. En om ernaar te kijken of een beetje mee te helpen ook”, zegt Arno van der Lee, beheerder van De Rode Rik. “We zijn blij met de komst van de kinderen van De Avonturier.” Op donderdagmorgen 11 april zoeken de kinderen vanaf 10.00 uur naar de gekleurde eieren. Na afloop drinken de kinderen een glaasje ranja en knutselen ze een paasmandje. “Mooi, deze buurtcontacten tussen jong & oud. Het zorgt voor plezier en veel gezelligheid in De Rode Rik.”

Paaslunch
Heb u nog geen plannen voor tweede paasdag? U bent van harte welkom in De Rode Rik. Voor 2 euro kunt u een kopje koffie drinken en samen met anderen genieten van een paaslunch. Deze bestaat uit een sneetje paasstol, broodjes en voor de liefhebbers een gekookt eitje. U hoeft u niet per se vooraf aan te melden, maar dat is wel fijn voor de organisatoren. U kunt dit doen tijdens de openingstijden van De Rode Rik.

Contact
Voor meer informatie over De Rode Rik kunt u contact opnemen met Arno van der Lee, beheerder van De Rode Rik. Arno is bereikbaar via telefoonnummer 06-51747525 of info@roderik2.nl.

Kijk ook bij

Lezing ‘Portretten uit de Bourgondische en Habsburgse tijd’

Op 8 februari geeft Joyce Tritschler-van Os een lezing in DePetrus over portretten uit de …