Overweldigende aandacht voor de EngelenTafel met kerst 2019

Komende kerst vieren ruim 80 mensen uit Vught, Den Bosch en omgeving die anders alleen zouden zijn met kerst, samen kerst aan een EngelenTafel. Een overweldigend succes en schitterend vooruitzicht. Initiatiefnemer Jeannette Saatrube: “Het is fantastisch te merken dat ieder jaar meer en meer mensen op deze manier samen kerst vieren. De belangstelling is groots.” En niet alleen in Vught en omgeving, door het hele land zijn er EngelenTafels.

De afgelopen weken is er volop voorbereid en coördinator Marga de Jong heeft haar handen eraan vol om het allemaal in goede banen te leiden. Gasten en gasttafels worden door haar van alle informatie voorzien en voor elke tafel is een mooi pakket met EngelenPost gemaakt. Hierin zitten bijvoorbeeld twee flessen wijn die Naomi Bisschop van de Vughtse Wijnkoperij beschikbaar heeft gesteld; een mooi gebaar om zo de kerstdiners op te luisteren. Het versturen van de EngelenPost naar de tafels in de rest van Nederland is mede mogelijk gemaakt door 2Advance en AaRiverside. Zo worden vele mensen bereikt deze kerst.

Aan tafel!
De gasten en gasttafels zijn inmiddels bij elkaar gebracht, de uitnodigingen verstuurd en de voorbereidingen voor het kerstdiner in volle gang. Van een simpel stamppotje tot culinaire hoogstandjes; er is al van alles vernomen over wat er met kerst gegeten gaat worden. Jeannette vervolgt: “En het draait natuurlijk om het samen zijn, de openheid en de mooie verhalen. Een kerst om naar uit te zien om een onvergetelijke herinnering te creëren en zo vol goede moed 2020 in te gaan. We wensen iedereen een schitterende kerst samen!”

Benieuwd naar de EngelenTafel, volgend jaar ook zelf ergens te gast zijn, of gasten thuis aan tafel? Kijk dan op www.engelentafel.nl.

Kijk ook bij

Kom gratis luisteren naar een mooi verhaal

Voorleeslunch Dit jaar wordt de tiende editie van ‘De Nationale Voorleeslunch’ gehouden. Ter gelegenheid hiervan …