Ouverturelure 2023 in de Speeldoos

Vrijdagavond 17 februari om 20.11 uur zal het feest der feesten in Vught weer losbarsten met de traditionele opening van het carnaval ‘dun Ouverturelure’. Al vele jaren is deze avond de opmaat naar 4 dagen Dommeldurpse activiteiten. Aan alles is te merken dat iedereen er weer helemaal klaar voor is.

Carnavalsvereniging Net Zat en Harmonie Kunst en Vriendschap al helemaal. Beide verenigingen hebben een grote inbreng in deze gezellige, muzikale avond in Theater de Speeldoos!

Optreden winnaar Deun en Dender
Dave Lawalata en John Maas van ‘Raod `es’, de winnaars van Deun en Dender 2023, zullen samen onder begeleiding van CV Net Zat hun heerlijke lied ‘Dees jaor gaot alles anders’ ten gehore brengen. Natuurlijk is Hoogheid Alfredo de 21e samen met zijn nieuwe Burgermoejer en de rest van zijn gevolg ook aanwezig. Daarom zal op deze avond zeker het Dommeldurps volkslied ‘De Toren’ niet ontbreken. Reden genoeg om de Dommelboarze carnavalsvierders uit te nodigen om massaal naar Ouverturelure te gaan. Zorg dat je erbij bent!

Kaartverkoop Ouverturelure
Wat zeker niet anders gaat dit jaar is de entreeprijs, deze blijft 12,50, inclusief een pauzedrankje. En dat in deze tijd! Kaarten zijn online te koop via deze link of op woensdag tussen 11.00 en 16.00 uur aan de balie of telefonisch via 073-65655 88 bij de Speeldoos.

Kijk ook bij

Politie waarschuwt voor nepagenten

De politie Oost-Brabant krijgt steeds meer meldingen van oplichters die zich voordoen als medewerkers van …