Ouderbijeenkomst in het Vicki Brownhuis – Den Bosch

Op dinsdag 18 juni verzorgt Vereniging Kinderkanker Nederland in samenwerking met het IPSO centrum Vicki Brownhuis een bijeenkomst voor ouders.

Want: wat gebeurt er eigenlijk met je gezin als je kind kanker krijgt? En hoe gaat het met jullie na de intensieve behandelperiode? Welk effect heeft de intensieve behandeling op jullie, zowel fysiek als mentaal? Hoe gaat het met broers en zussen? Hoe gaat het met jullie als partners of hoe gaat het met jou als alleenstaande ouder. Kortom: (hoe) verandert het gezinssysteem en welke uitdagingen kom je tegen?

Geert-Jan Brouwers is vader van een kind dat kanker heeft gehad en zal zijn ervaringen delen. Er is veel mogelijkheid om met elkaar uit te wisselen en van elkaar te horen waar je tegenaan loopt, of wat er misschien wel heel goed gaat. En als je liever alleen luistert naar hoe het anderen vergaat, voel je ook dan zeker welkom.

Geert-Jan zal jullie samen met medewerkers van het Vicki Brownhuis ontvangen in het Vicki Brownhuis in Den Bosch, Aaartshertogenlaan 469, 5213 JA.

Voor wie: ouders van een kind dat kanker heeft (gehad) – zowel kort als lang geleden
Datum: dinsdag 18 juni 2024
Tijd: 19.00 uur – 21.30 uur

Aanmelden via deze link.

Kijk ook bij

Lezing over zonsverduisteringen en andere eclipsen

Op donderdag 27 juni geeft Urijan Poerink bij Sterrenwacht Halley in Vinkel een publiekslezing over …