Museumcafé van Nationaal Monument Kamp Vught met uitzicht op de Lunetten

Oproep vrijwilligers voor museumcafé Nationaal Monument Kamp Vught

Nationaal Monument Kamp Vught zoekt vrijwilligers die zich willen inzetten als gastvrouw of gastheer in het geheel vernieuwde museumcafé.

Met uitzicht op het natuurgebied van de Vughtse Lunetten gebruiken bezoekers hier verse koffie, thee, snacks en broodjes. Vanaf september komen ook groepen op afspraak voor een rondleiding, die hun bezoek combineren met een horeca-arrangement (gebak of lunch). Het museumcafé is voorzien van professionele apparatuur en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur en van april tot oktober ook op maandag.

Flexibel en representatief
NM Kamp Vught vraagt een inzetbaarheid van ten minste één dagdeel per week. Daarnaast bent u flexibel en representatief, bij voorkeur woonachtig in Vught of ’s-Hertogenbosch en omgeving. Horeca-ervaring is een pre. Voor overige vrijwilligersfuncties zijn momenteel geen vacatures. De operationeel manager verzorgt de planning en begeleidt de ruim 100 vrijwilligers. Nationaal Monument Kamp Vught biedt een bescheiden reiskostenvergoeding en een vrijwilligersverzekering. Regelmatig zijn er gezamenlijke activiteiten met de vrijwilligers. Bent u klantvriendelijk, enthousiast en kunt u goed zelfstandig én samen werken, dan kunt u voor een kennismakingsgesprek contact opnemen met Jessica Gommers, via (073) 6566764 of via info@nmkampvught.nl.

Kijk ook bij

Nieuw in Vught: Clubkadercoach

MOVE Vught en Zwaluw V.F.C. gaan komend jaar samenwerken op het gebied van clubkadercoaching. MOVE …