Vrijwilliger aan het werk in de ‘groenploeg’

Oproep vrijwilligers Nationaal Monument Kamp Vught

Nationaal Monument Kamp Vught zoekt vrijwilligers die zich willen inzetten als baliemedewerker, gastvrouw of gastheer in het museumcafé en vrijwilligers voor het groenonderhoud. Ruim 120 mensen zijn binnen de organisatie op vrijwillige basis actief.

De baliemedewerkers ontvangen alle bezoekers, verkopen artikelen uit de museumwinkel en beantwoorden de telefoon. In het museumcafé ontvangen de gastvrouwen en gastheren de bezoekers met koffie, thee en kleine snacks (en indien weer mogelijk, ook groepen met arrangementen). Momenteel worden alléén voor het weekeinde medewerkers voor het museumcafé en de balie gezocht.
Samen met een vaste medewerker verzorgen enkele vrijwilligers van de ‘groenploeg’ op woensdagochtend het groen bij het museum en bij de nevenlocatie barak 1B. Het betreft eenvoudige werkzaamheden, zoals schoffelen en onkruid wieden.

Zelfstandig én samenwerken
Het museum vraagt een inzetbaarheid van ten minste één dagdeel per week. Daarnaast ben je flexibel en representatief, bij voorkeur woonachtig in Vught of ’s-Hertogenbosch e.o. Horeca-ervaring voor het museumcafé is een pre, maar geen noodzaak. Bij alle werkzaamheden wordt rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen.
Nationaal Monument Kamp Vught biedt een bescheiden reiskostenvergoeding en een vrijwilligersverzekering. Ben je klantvriendelijk, enthousiast en kun je goed zelfstandig én samen werken, dan kun je voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek contact opnemen met Liesbeth Prijt via liesbeth.prijt@nmkampvught.nl of telefoon 073-6587016.

Kijk ook bij

Uitslag halve finale 55e IVC Opera | Oratorium

Na een lange dag heeft gisteren de internationale jury onder leiding van mezzosopraan Linda Finnie …