Home / Algemeen / Oproep voorstelling ‘Stel je voor, 75 jaar vrijheid?’
Patisserie De Rouw

Oproep voorstelling ‘Stel je voor, 75 jaar vrijheid?’

In het voorjaar van 2020 zal een voorstelling opgevoerd worden over 75 jaar bevrijding. Op initiatief van Xander Beks kwam een gezelschap van creatieve experts en theatermakers in beweging om samen deze voorstelling te maken met als thema ‘Bevrijding’.

Op basis van verhalen van jongeren en ouderen zal de voorstelling inhoud krijgen, waarna de deelnemers samen met het kernteam de voorstelling gaan maken. Hiermee wordt een theatrale invulling gegeven die in het voorjaar te zien zal zijn voor het brede publiek. Er worden dus zowel jongeren als ouderen gezocht die bijzondere verhalen willen delen met betrekking tot het begrip vrijheid. Het gaat om recente verhalen en verhalen in het kader van de Tweede Wereldoorlog. De locatie waar de voorstelling wordt opgevoerd – een bijzondere plek in Vught – zal onderdeel van de voorstelling worden. Tussen nu en eind november gaan de organisatoren met deelnemers in gesprek. Als je een rol wilt spelen in de voorstelling ga je een aantal keer mee repeteren en samen met het kernteam de voorstelling voorbereiden. Je hoeft geen theaterervaring te hebben, maar dat mag natuurlijk wel.

Meld je aan voor meer informatie of deelname via secretariaat@ave-experience.nl , Xander Zone, telefoon 073-7200933. www.xander-zone.nl

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Kijk ook bij

Van Beuningenpenning voor huisarts Wesselman

Donderdag 16 januari reikte burgemeester Van de Mortel de Van Beuningenpenning uit aan Duco Wesselman …