Oproep voor wol voor warme sjaals

Het breiproject van de Rode Rik krijgt een vervolg. Veel deelnemers hebben aangegeven zich graag voor een goed doel te willen inzetten. Een hele mooie gedachte. Hiervoor is contact gezocht met Vincentiusvereniging Vught. Mocht u mee willen doen of nog wol over hebben? Alle hulp is welkom.

Samen breien
“Voor veel deelnemers was het leuk om samen voor een doel te breien”, vertelt Arno van der Lee, beheerder van de Rode Rik. “Vol overgave werden in een korte tijd meer dan 40 prachtige gekleurde sjaals gemaakt. Deelnemers wilden graag doorgaan met het breiproject. Vincentiusvereniging Vught was uiteraard erg blij met dit initiatief. De vereniging wil de sjaals graag, samen met de Kerstpakketactie, overhandigen aan mensen die deze sjaals én warmte goed kunnen gebruiken.” Hiervoor zijn meer dan 300 sjaals nodig.

Meedoen of wol beschikbaar
Wilt u meedoen? Of hebt u wol beschikbaar? Heel erg graag! Neem contact op met Arno van der Lee, beheerder van de Rode Rik, via telefoonnummer: 06 51 74 75 25. De wol kunt u gedurende de openingstijden van de Rode Rik, in ieder geval elke ochtend, met uitzondering van maandag, afgeven bij de Rode Rik. Als dank voor uw hulp, wordt u een gratis kopje koffie of thee aangeboden.

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …