Post Harmonie ’s-Hertogenbosch omstreeks 1927

Oproep reunië Harmonie de Oude Post

Ingezonden mededeling

In 2023 is het honderd jaar geleden dat Harmonie de Oude Post (voorheen TNT, KPN en Post-harmonie) is opgericht. In dit jubileumjaar zijn een aantal muzikale activiteiten ingepland, waaronder een reünie en reünieconcert, samen met oud-leden. Dit concert staat gepland op 15 april 2023.

Graag willen wij de contacten met oud-leden weer aanhalen, net als bij het 90-jarig bestaan. Wij zijn bezig om het oud-leden bestand te actualiseren en aan te vullen met de juiste e-mailadressen. Bij dezen het verzoek aan oud-leden die geïnteresseerd zijn en op de hoogte gehouden willen worden, een reactie te plaatsen via ons e-mailadres. Wij stellen het op prijs als oud-leden op het reünieconcert mee willen musiceren en wellicht meer muzikale activiteiten willen ondersteunen in het jubileumjaar.

Mocht u geen oud-lid zijn, maar wel geïnteresseerd zijn of belangstelling hebben om lid te worden van de harmonie of drumband, is uw reactie ook zeer welkom. De drumband repeteert op maandagavond van 19.00-20.15 uur en het harmonieorkest van 20.15 tot 22.30 uur in Gemeenschapshuis de Stolp, Rijnstraat 497 te ’s-Hertogenbosch.

Voor meer informatie kijk op onze website www.oudepost.eu, of neem contact op via de reüniecommissie met Martien van Duuren via e-mail: reunie@oudepost.eu.

Kijk ook bij

Jong talent exposeert in Museum Boxtel

Van 20 april tot en met 30 juni is in Museum Boxtel de expositie ‘MUBO …