Oproep aan sportieve en culturele organisaties

Alle kinderen moeten op een laagdrempelige wijze mee kunnen doen aan sport en cultuur. Het sport- & cultuurstimuleringsproject Sjors Sportief & Sjors Creatief helpt hierbij. Sjors laat de kinderen kennismaken met allerlei sportieve en culturele activiteiten en stimuleert ze om actief deel te nemen.

Kinderen uit het basisonderwijs mogen het hele schooljaar één – of meerdere – favoriete activiteiten uitkiezen op het gebied van sport en/of cultuur. Verenigingen, clubs en andere aanbieders zorgen dan voor enkele introductielessen en geven de kinderen een kijkje in de keuken bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Het liefst gratis. Het project start met ingang van het nieuwe schooljaar.

Meld uw activiteit ook aan!
We zijn op zoek naar sportverenigingen en culturele aanbieders binnen de gemeente Vught die meedoen aan dit bijzondere project voor de Vughtse jeugd. Want uw activiteiten zijn van groot belang om dit project voor de kinderen te laten slagen. Sport- en cultuurdeelname kan namelijk nooit groot genoeg zijn. Meld daarom uw kennismakingsactiviteit vanaf vandaag aan op www.sportstimulering.nl.

Goede promotie voor u!
Doet u mee? Fijn! Alle deelnemende verenigingen/aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun (naschoolse) activiteit op te nemen in het kleurrijke Sjorsboekje. Een goede promotie voor uw vereniging/organisatie! Dit Sjorsboekje wordt in september op alle basisscholen in de gemeente verspreid. De kinderen kunnen zich vervolgens digitaal inschrijven.

Sjors Sportief & Sjors Creatief
Sjors Sportief & Sjors Creatief is al in ruim 90 gemeenten een bewezen formule en bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen/aanbieders. Hiermee wordt inschrijven een plezier en behoort administratieve rompslomp tot het verleden. Speciaal voor de kinderen zijn de kennismakingsactiviteiten gekoppeld aan een kleurrijke mascotte: Sjors Sportief & Sjors Creatief.

Meer informatie?
Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Dat kan! Neemt u contact op met info@movevught.nl of info@plazacultura.nl.

Kijk ook bij

Inschrijving Zomerschool Vught start vandaag

Over enkele weken breekt weer een mooie periode aan: Liefst 7 weken lang kunnen 55-plussers …