Oprichting Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard een feit

Kort voor de start van Theaterfestival Boulevard 2018, is op 24 juli de oprichtingsakte van de nieuwe Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard ondertekend bij de notaris. Het nieuwe initiatief wordt aangevoerd door een onafhankelijk en betrokken bestuur van vrienden.

Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard ondersteunt Theaterfestival Boulevard financieel om te werken aan zijn ambities; een spraakmakende (inter)nationale programmering, bijzondere (co)producties én toegankelijkheid voor iedereen.

Binnen dit initiatief leveren vrienden een grote bijdrage. Hiermee dragen ze bij aan de programmering en ontwikkeling van nieuwe, eigenzinnige projecten. Bovendien ontmoeten ze elkaar door het jaar heen en krijgen ze een unieke blik achter de schermen van de festivalorganisatie.

Vrienden maken ambities waar
Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard bestaat uit een brede groep van (maatschappelijk) betrokken personen en ondernemers die houden van cultuur en waarde hechten aan het theaterfestival, zijn podiumkunst, diversiteit en verbindende kracht. Door middel van (financiële) bijdragen van Stichting Vrienden Theaterfestival Boulevard kan het festival zijn ambities waarmaken en uitbreiden. Met de nieuwe stichting komt er voor vrienden een grotere binding met het theaterfestival. En Theaterfestival Boulevard maakt graag gebruik van deze betrokkenheid.

Nieuwe vrienden, oude vrienden
De nieuwe stichting heeft een eigen, onafhankelijk bestuur. Dat bepaalt in samenspraak met de directie van Theaterfestival Boulevard hoe de giften worden besteed. De gelden van de stichting komen altijd ten goede aan onderlinge verbinding en instandhouding en bevordering van Theaterfestival Boulevard.

Voor meer informatie, neem contact op met de nieuwe stichting via vrienden@festivalboulevard.nl.

Kijk ook bij

Vijf nieuwe vaarroutes door de Zuiderwaterlinie

De Zuiderwaterlinie vertelt het typisch Nederlandse verhaal van verdedigen met water. Met vijf nieuwe vaarroutes …