Openingsweek DePetrus met inspirerende activiteiten

Op zaterdag 7 april, om 10.00 uur, opent DePetrus zijn deuren. Mensen zijn lyrisch over het prachtige licht en de spectaculaire ruimte. Kom het ook beleven. De hele week is het feest en zijn er activiteiten voor alle leeftijden. Naar Sonja Barend of leren rappen? Wijnproeven of leren handletteren? Meld je snel aan via de website. Alles is gratis, maar vol = vol.

Op de openingsdag, zaterdag 7 april, kun je een aantal keer aansluiten bij een rondleiding door de kerk. Vrijwilligers van het Vughts Museum vertellen je over DePetrus van toen en nu. Een bijzondere gast van de bibliotheek is Sonja Barend. Op 13 april komt ze vertellen over haar boek ‘Je ziet mij nooit meer terug’ en over hoe haar familiegeschiedenis in de Tweede Wereldoorlog bepalend is geweest voor haar verdere leven. Of zou je wel eens willen leren rappen? Ga dan op 8 april naar de workshop rappen van Thomas Watergeus. En zo is er nog veel meer te doen. Kijk op www.depetrus.nl voor het volledige programma.

Snel opgeven
Zie je iets dat je leuk lijkt? Geef je direct op. Alle activiteiten zijn gratis, maar het aantal inschrijvingen is beperkt.

Kijk ook bij

Nachtelijke afsluiting tussen kruising Heusdensebaan en Berkel-Enschot

Rijkswaterstaat voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit aan de A65/N65 in de richting van Tilburg. Hierdoor is …